12 Eylül 2007 Çarşamba

Herkes Kendi Parasini Ceker Gezileri
ACIKLAMALAR:

  1. Is bu geziler Sule Gonulsuz Guvenc (bundan boyleorganizator) in kafasina gore istedigi zaman duzenlenecek ve sizlere en az 1 gun once e-maille duyurulacaktir.
  2. Bu gezilere organizatorun ve Volkan Guvenc in bazi arkadaslari davet edilecektir.
  3. Gezilere kimlerin gelecegi takip edilmeyecektir, sizler kendi aranizda isterseniz haberlesirsiniz ama organizator kimlerin geldigini gezi yerinde ogrenecektir.
  4. Herkes kendi parasini odeyecektir.
  5. Her zaman teklif vardir, israr yoktur.
  6. Gezilere davet edilenler elbette eslerini, gezininicerigine gore cocuklarini veya birkac arkadasini beraberinde getirebilir.
  7. Gezi sirasinda veya sonrasinda bir yerlerde yiyip icme onerilirse toplu olarak veya onerilere gore gruplara ayrilinabilir, ayni veya farkli yerlere gidilebilir.
  8. Gezinin kendisi yeme-icme uzerineyse veya konser, tiyatro gibi bir seyse organizator bilet ve diger ucretlerin organizasyonunu yapacak ve sizebildirecektir.
  9. Gezilerde o gelirse, ben gelmem yoktur.
  10. Sonraki gezilerin nerede ve ne zaman olacagi konusunda organizatore baski yapmak da yoktur.
  11. Gezilere katilim yogun olmayabilir ama hepsine en azindan organizator :) ve cok buyuk olasilikla VolkanGuvenc gelecektir.
  12. Gezi programlarini organizator tek basina belirler. Bazi oneriler olursa, kulak asmayabilir (enkotu kural da bu oldu:(

Hiç yorum yok: